O Nama

O Nama

Ko su Rođaci?

Roditelji Jeca i Damir, bliznakinje Mina i Mira, sinovi Sergej i Luka.2016. godine smo napustili gradski život i došli da živimo u prirodu, sa prirodom i od prirode.

Cilj nam je da proizvedemo zdravu hranu koju ćemo pre svega jesti mi, naša deca, pa onda da to ponudimo i drugima. Imamo plastenike gde proizvodimo povrće, plastenička proizvodnja se naziva i proizvodnja u zaštićenom prostoru, to znači da se kontrolišu spoljni uslovi koji loše utiču na biljku i da se lakše dobije povrće koje nije “prskano”, tj. nije tretirano pesticidima. Uspeh nam je da kada naše dete ubere to voće ili povrće, može odmah da ga pojede bez potrebe da ga opere.

Mi prerađujemo naše voće i povrće, brz tempo života koji nam se nameće je doveo do toga da smo svi detetu ponekad dali neku “grickalicu” ili sok za koji znamo da nije zdrav. Odlučili smo da vam ponudimo opciju, to su domaći sirupi i džemovi bez konzervansa i aditiva, napravljeni samo od voća i šećera. Domaći sok od paradajza na koji smo posebno ponosni, sušeni paradajz, suvo meso, slaninica, mast, čvarci. Kao svako tradicionalno srpsko domaćinstvo mi proizvodimo domaću rakiju i vino. Našim proizvodima smo dali imena po našoj deci, kao što je Egijev ajvar ili Lukin paradajz, po nama dragim ljudima koji su obeležili ovu našu priču kao što je Mašin džem od maline, a pošto smo u te proizvode uložili naše znanje, naše ime, naše vreme, budite sigurni da nikada nećemo napraviti neki kompromis oko kvaliteta. Mi nikada nećemo staviti nikakav industrijski dodatak u naše proizvode, niti ćemo naše proizvode prodavati u marketima, jer priča “Rođaka se sela” se bazira na zdravom životu i kvalitetu, a ne na kvantitetu.

Možemo vam ponuditi i catering za vaše slave i proslave, pošto imamo dobrih par godina iskustva u cateringu, koji smo sada napravili da bude pravi “hand made” catering, na koji možete i vi biti ponosni, bilo da vam dolaze u goste naši ljudi ili stranci.

I za kraj, nemojte nam verovati na reč, dođite i uverite se. Mi se nalazimo u selu Beljina na periferiji Beograda, najavite se slobodno na telefon 064/0305006, dođite i budite naš dragi gost, a mi ćemo se potruditi da budemo vaši rođaci sa sela.