Restoran


U okviru naše ponude imamo restoran na otvorenom, kapaciteta do 100 mesta gde vas možemo ugostiti i ponuditi vam originalna domaća jela spravljana po starim receptima i spremana u zemljanim posudama.


Radimo vikendom od aprila do oktobra, kod nas možete provesti prelep dan u prirodi, gde se deca mogu igrati na našem igralištu, kupati u bazenu koji je pokriven sa tendom, sto za stoni tenis, dok vi uživate u jelima koja spremamo za vas.


Preko sezone za vas spremamo teletinu pod sačem, ćuretinu sa mlincima, dimljenu butkicu pod sačem, sarmu, gulaš, a na sve to spremamo i fenomenalan roštilj.


Koncept rodjaka sa sela je takav da u sklopu ručka služimo supu/čorbu, domaće lepinje, 3-4 glavna jela, salatu i desert po principu otvorenog stola, gde se hrana dopunjava po potrebi, a ko želi može da poruči jela a la cart.


Cena ručka je 2000din po osobi, dok deca do 12god ne plaćaju.


Piće je po utrošku, gde vam možemo ponuditi neke od naših fenomenalnih matičnih sokova, naše vrhunske rakije gde izdvajamo rakiju od borovnice koju možete probati samo kod nas u celoj Srbiji, a verovatno i šire.
Kod nas takodje možete organizovati proslavu rodjendana ili neko drugo slavlje, gde vam možemo ponuditi jedinstven doživljaj sa našim predjelima sastavljenim od najboljih proizvoda iz bivše Jugoslavije, preko domaćih vrhunskih jela, do deserta koje su spremali naši preci još pre mnogo godina.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na 064/0305006


S poštovanjem

Rodjaci sa sela